apple-al-chineiEste o obisnuinta ca aceasta tara sa fabrice o sumedenie de lucruri care ne inunda locuinta, garderoba, masina, vitrinele si rafturile. Daca privesti in jurul tau, acum in momentul in care citesti acesti articol, este aproape imposibil sa nu te afli langa cel putin un lucru care a fost fabricat in China.

De data aceasta, China da lovitura in materie de stocuri epuizate la telefoane mobile. Cei de la Xiaomi au vandut un intreg stoc intr-un timp greu de crezut. Xiaomi Mi-3, un smartphone produs de aceasta companie s-a vandut ca painea calda. Stocul care continea 100.000 de bucati a fost epuizat intr-un minut si 26 de secunde. Cu o rapiditate la fel de mare s-a vandut si celelalt gadget MITV, scos la vanzare de companie. Cele 3.000 de bucati s-au epuizat intr-un minut si 58 de secunde. Aceasta companie, poreclita si „Apple al Chinei” are ca scop sa ofere oamenilor cele mai sofisticate produse de ultima generatie, la cele mai mici preturi.

Avand in vedere epuizarile rapide de stocuri, putem vorbi despre un succes deosebit de care se bucura compania respectiva. Oferind tehnologie sofisticata la preturi mici, vanzarile au depasind  limitele rapiditatii.

FacebookGoogle+Twitter