centrul-medical-arenaDaca exista un domeniu pentru care cererea de servicii de calitate va fi intotdeauna la cote maxime, acela este domeniul sanatatii. Pentru fiecare dintre noi este esential sa beneficiem de atentie specializata, de controale de calitate, de analize si investigatii complete, cu certitudinea ca ele sunt corect facute si interpretate. Si mai ales daca segmentul asupra caruia se indreapta ingrijorarea noastra este inima.

Pentru ca sanatatea inimii este esentiala pentru oricine, aceasta fiind motorul intregului organism, este firesc sa solicitam si sa si beneficiem de servicii de calitate. Iar la Centrul Medical Arena acestea sunt intotdeauna o garantie, in conditii moderne si la standarde inalte. Cabinetul de cardiologie al Centrului Medical Arena este dotat cu aparatura de ultima ora, extrem de performanta, cu care orice pacient poate avea siguranta ca este evaluat corect si complet, astfel incat sa aiba un diagnostic corect si un tratament care sa dea maximum de rezultate, astfel incat situatia medicala a pacientului sa se imbunatateasca.

Mai mult decat atat, la Arena se pot face si controale preventive, iar grupele de risc in ceea ce priveste bolile cardiovasculare pot fi identificate si li se poate recomanda o conduita de viata care poate feri de incidente nefericite pe viitor, pentru ca prevenirea riscului de imbolnavire este una dintre prioritatile profesionistilor de la Arena. Desi este un cabinet medical privat, Arena este locul ideal in care iti poti trata inima, pentru ca Centrul are un contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), asadar doar cu un bilet de trimitere din partea medicului de familie puteti beneficia de consult de specialitate compensat. Insa la Arena sunt asteptati si pacienti fara trimitere de la medicul de familie, preturile fiind extrem de accesibile si pentru acestia, mai ales ca vorbim despre un centru medical in care sanatatea fiecaruia dintre noi este tratata cu maxima seriozitate si respect.

FacebookGoogle+Twitter